Uniikki | AlonaTV

Rap-artisti Uniikin, eli Dan Tolppasen uusi kappale Polttarit julkaistiin tänään Spotifyssa. Uniikki vieraili AlonaTV:llä jossa kävimme oikein mielenkiintoisen ja syväluotaavan keskustelun Tolppasen elämästä ja hänen urasta räppärinä.

Uutuuskappale Polttarit
oli alunperin tarkoitettu hänen polttaribiisiksi kun hän oli vielä suunnittelemassa häitä fitnessurheilija Eevi Teittisen kanssa. Kun pariskunta erosi, jäi kappale julkaisematta. Myöhemmin Uniikki kuitenkin päätti muutta sanoituksia ja julkaista kappaleen kun oli oikea aika -Biisi oli niin hyvä ettei sitä viitsinyt jättää julkaisematta ja nyt siitä tuli vieläkin parempi, kertoo Dan.

Polttari kappalee sanat "Miten sä voit elää tolleen Dani, niinku sul ois joka päivä polttarit" on tuttu lause Räppärille, sillä hän on usein törmännyt epäilijöihin jotka eivät uskoneet, että hän tai kukaan muu voisi suomessa tehdä uraa räppärinä.
-Suomi räppiä ei ollut silloin kun aloitimme ja sen takia meitä ei otettu tosissaan, eikä meidän uskottu menestyvän. Tänä päivänä asiat on toisin, mutta on sen eteen tehty paljon töitä 17-vuoden
aikana, kertoo Dan haastattelussa.

Haastattelussa Dan kertoo lapsuudestaan ja nuoruusajoista. Hän kertoo mm. mikä on Rähinä recordsin menestyksen salaisuus ja mikä räppäri aikoo tehdä rap uran jälkeen.

Uniikki faneille on myös loistavia uutisia, sillä Dan lahjoittaa AlonaTV katsojille hänen ikioman Rähinä paidan, jota hän on pitänyt päällä keikallaan! Jaksossa Uniikki tietenkin myös kirjoittaa nimmarin paitaan, jonka yksi onnekas katsoja saa pian omakseen. Paita arvotaan AlonaTV:n Facebook -sivulla. Osallistumaan pääset TÄSTÄ!

Katso koko haastattelu tästä.