Tuomas Kauhanen | AlonaTV

Tässä haastattelussa Rap artisti Tuomas Kauhanen kertoo avoimesti rankoista nuoruusvuosista, jolloin mm. vuosia jatkunut kiusaaminen kääntyi päälaelleen, kun hän alkoi kostamaan kiusaajilleen. Kiusaaminen alkoi jo päiväkodista ja jatkui seitsemänteen luokkaan asti, kunnes hän päätti tapella vastaan.
-sain turpaani joka ikinen päivä, muistelee Tuomas.

Kostamisen myötä, Tuomaksesta tuli jopa väkivaltainen ja hän joutui vaarallisiin tilanteisiin melkein päivittäin.

-Olen joutunut koko aikuisikäni tekemään paljon töitä tämän asian eteen, jotta tulisin toimeen muiden ihmisten, mutta ennen kaikkea myös itseni kanssa, terapiassa viisi vuotta käynyt Kauhanen kertoo.

Tuomas joutui välikohtaukseen, jossa hän joutui puolustamaan itseään, mutta samalla loukkasi vastustajaa niin pahasti, että hän vammautui. -Tunsin hirveetä syyllisyyttä ja päätin lopettaa tappelemisen, muistelee Tuomas.

Kuuntele Tuomaksen koskettava ja rehellinen haastattalu tästä.

Kiusaaminen on jättänyt syvät arvet ja koetut ikävät hetket vaikuttavat vielä tänäkin päivänä Tuomaksen elämään. Samaa ovat sanoneet muutkin Alonan haastatteluissa kiusaamisesta avautuneet vieraat. Älkää siis aliarvioiko kiusaamistilanteita! Ei ole "pojat on poikia tai tytöt vaan vähän riitelee" tilanteita –kiusaamisen on puututtava ja meidän vanhempien tehtävä on katsoa, että tämä oppi menee perille kun kasvatamme lapsiamme.