Teemu Potapoff | AlonaTV

 

Tässä jaksossa vieraana nähdään julkkisportsarina ja kirjailijana tunnettu toimittaja Teemu "Pastori" Potapoff.

Teemu on AlonaTV:n ensimmäinen vieras joka on vieraillut ohjelmassa jo kolme kertaa. Tässä jaksossa me keskustelimme hänen uudesta juuri julkaistusta kirjasta Selviytyjät – kirja elämästä, jonka hän teki yhdessä Julius Konttisen kanssa.

Kun otin kirjan luettavaksi, Teemu ystävällisesti "varoitti" minua sen sisällöstä. Kirja sisältää kymmenen erilaista selviytymistarinaa, joista jokainen on äärimmäisen rankka ja koskettava. Vaikka tarinat ovat rankkoja kertomuksia elämästä, on niissä jokaisessa myös toivon kipinä.

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jokaisen aikuisen olisi syytä lukea tämä kirja. Se antaa uudenlaista perspektiiviä elämään ja siihen miten meidän pitäisi suhtautua arjen vastoinkäymisiin. 
Tärkein oivallus minkä itse koin kirjan myötä on kuitenkin se, että meidän jokaisen pitäisi muistaa kohdella muita ihmisiä hyvin, sillä me emme voi koskaan tietää minkälaisia asioita he elämässään käyvät läpi.
Päällepäin me saatamme nähdä hymyn, mutta hymyn takana voi olla hyvinkin traagisia kokemuksia, joita viaton hymy yrittää parhaansa mukaan peittää. 

En voi tarpeeksi painottaa kirjan arvoa ja sitä miten tärkeää meidän kaikkien olisi se lukea. 
Tilaa Selviytyjät - Kirja elämästä, TÄSTÄ LINKISTÄ.

Katso haastattelu tästä.

Tämän ohjelman tarjosi:
Fitnesstukku
Disturb Clothing
Home: http://www.alonatv.com
Facebook: https://www.facebook.com/Alonakuusisto/
Instagram: http://bit.ly/2qqZtvv (alonakuusisto)
Snapchat: alonakuusisto