Syövän selättänyt Jani Kokki | AlonaTV

Tässä AlonaTV -jaksossa nähdään vieraana Hunks tanssiryhmän esiintyjä ja personal trainer Jani Kokki.

Jani Kokki koki kovia kun hän sairastui syöpään vuonna 2015. Jani kieltäytyi alussa leikkauksesta ja päätti yrittää vaihtoehtoista hoitoa. Hän selvitti kaiken mahdollisen tästä hirvittävästä sairaudesta ja päätti tehdä kaikkensa parantuakseen. Hän muutti elämäntapaansa ja yritti parantaa kuntoaan luonnollisin keinoin. 12 tunnin leikkaus, jossa suurin osa hänen sisuskaluista poistettaisiin ja loppuelämä avanteen kanssa oli viimeinen vaihtoehto Janille.

Kaiken kaikkiaan kaksi vuotta Jani jaksoi taistella omin avuin. Viimeinen vuosi ennen leikkausta oli helvetillinen kokemus. Kotoa hän ei voinut enää viimeisen vuoden aikana edes poistua, koska mikään ei pysynyt sisällä. Lähin kauppa oli 50 metrin päässä ja sielläkin käyminen oli kovan työn takana.

-Kun yritin lähteä kauppaan, en päässyt rappukäytävästä edes ulos kun tunsin jo, että ripulit oli housuissa. Lähdin takaisin sisälle, menin suihkuun ja uusi yritys. Pääsin kaupan ovelle ja sama juttu. Jouduin kääntymään takaisin mennäkseni takaisin suihkuun. Pahimmillaan näin kävi 5-6 kertaa yhden päivän aikana, Jani kertoo haastattelussa.

Tämä selviytymistarina on mitä opettavaisin ja koskettavin ja olen erittäin kiitollinen, että sain Janin vieraaksi ohjelmaani. Jani toivookin, että hänen kokemus avartaisi ihmisten näkemystä elämästä ja että kaikki oppisivat arvostamaan niitä pienimpiäkin asioita jotka saattavat tuntua mitättömiltä -sillä koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan.