Ammattilaisvapaaottelija Suvi Salmimies | AlonaTV

 
 
 
 

Tässä jaksossa ammattilaisvapaaottelija Suvi Salmimies kertoo rankasta lapsuudestaan alkoholisti isän kanssa. Vaikka tarina on synkkä ja koskettava, on Suvi tänäpäivänä yksi positiivisimmista ihmisistä joita olen koskaan tavannut ja nauroimme jaksossa jopa sellaisille asioille joille ei kuuluisi nauraa. Tämä todistaa sen, että Suvi tekee kaikkensa löytäkseen jotain positiivista jopa negatiivisista asioista.

"On koettava jotain mahdollisimman huonoa, jotta voi arvostaa jotain hyvää, tavoitella hyvää ja tehdä muille hyvää" -Suvi

Tämä on ensimmäinen jakso josta en leikannut mitään kohtia pois. Kaikki asiat joista Suvi puhuu, ovat enemmän kuin kuuntelemisen arvoisia! Rehelisesti sanottuna, olisin voinut kuunnella Suvia tuntitolkulla.

 

Luulin tekeväni haastattelua kamppailijasta, joka kertoo miksi muut kamppailijat pitävät häntä erittäin kovana treenaajana, ja minkälaista on olla kamppailijana naisena jne. Mutta, Suvi vei jalat alta ja rakastuin häneen täysin (no homo)! Se positiivinen energia minkä hän tuo huoneeseen mukanaan on tarttuvaa ja hän saa kaikki ympärillään hymyilemään.

Pidemmittä puheitta, päästän teidät jakson pariin jossa vieraana on super ihana ihminen, Suvi Salmimies!

 
 

Jaksossa on erittäin tärkeitä asioita joita meidän kaikkien olisi syytä kuulla. Pistä hyvä asia kiertämään ja jaa tätä jaksoa myös ystävillesi. <3


Facebook: https://www.facebook.com/Alonakuusisto/
Instagram: alonakuusisto
Youtube: AlonaTV