Haastattelussa Seppo "Sedu" Koskinen | AlonaTV

 

Viime viikolla ravintoloitsija ja yrittäjä Seppo "Sedu" Koskinen vietti 60-vuotis syntymäpäiviä. Merkkipäivää juhlistettiin Turun Samppalinnassa, ravintolassa jota Sedu nykyään pyörittää.

Saimme kunnian osallistua Sedun syntymäpäiville ja haastatella häntä ohjelmaani.

Haastattelussa Seppo kertoo avoimesti pitkästä urastaan yrittäjänä, saavutuksistaan, epäonnistumisistaan ja mitä hän on vuosien varrella näistä kokemuksista oppinut. Hän kertoo miten hän selvisi vaikeasta lamasta, jonka seurauksena Sedu mm. menetti miljoonia. Vaikeat ajat johtivat masennukseen ja burnouttiin, mutta vahvaa miestä ei noin vain pysäytetä. Vaikeat ajat ja masennuksen selättänyt Sedu ei luovuta koskaan, vaan jatkaa yrittämistä niin kauan kun henki hänessä pihisee.

Vaikka Seppo on menestynyt ja tunnettu herrasmies, kertoo hän silti olevansa välillä yksinäinen.
-Tänään kun menen kotiin ja siellä ei ole ketään vastassa, vastaa Sedu kun kysyin minkälaisissa tilanteissa hän tuntee olonsa yksinäiseksi.

Seppo on ollut monessa mukana ja hän on uransa aikana saavuttanut asioita joista toiset eivät osaa edes unelmoida. Kaikista saavutuksista huolimatta, Sedun tärkein saavutus on hänen 3-vuotias tytär. -Lapsi on muuttanut suhtautumistani elämään. Nyt koen, että on jotain minkä vuoksi elää, kertoo Koskinen.

Sedu juhli synttäreitään kaksi päivää ja haastattelu kuvattiin aikaisin sunnuntai aamuna. Arvostan kovasti, että Koskinen tuli väsymyksestä huolimatta paikalle ja jaksoi kertoa mielenkiintoisia tarinoita hänen urastaan ja elämästään.