Scandinavian Hunks Jucci Hellström | AlonaTV

Scandinavian Hunks Jucci Hellström avautuu AlonaTV -haastattelussa lapsuuden ajoista jotka vaikuttavat häneen edelleen -Itsevarman oloinen ja jopa ylimielisenä pidetty Jucci on todellisuudessa hyvin ujo ja epävarma itsestään.

-Muistan kuinka nuorempana haukuin äitiäni siitä, että miksi hän oli mustan miehen kanssa, koska olisin halunnut olla valkoinen. Vihasin sitä miltä näytin ja ajattelin, että minun olisi pitänyt olla vaalea ja vaaleansini silmäinen niin kuin paras kaverini oli, kertoo Jucci.

Vaikka Jucci on ollut Hunksien jäsen jo 16 vuotta on epävarmuus silti läsnä päivittäin.
-En muista, että olisi ikinä ollut päivää milloin olisin katsonut peiliin ja ajatellut, "Perkele, että oon hyvän näköinen!" Se lapsuuden itseinho on niin tuolla syvällä sisällä, kertoo Jucci.

Jokaisella on varmasti ennakkoluuloja Juccia kohtaan, jopa minulla oli, mutta takaan, että kun katsot tämän jakson, muuttuu ajatuksesi hänestä täysin!

Jucci on kaikkea muuta kuin itseään täynnä oleva muskelimies -hän on hyvin kohtelias, ystävällinen, herkkä, todella lojaali ystävä ja erittäin inspiroiva herrasmies.

Esiintymisen lisäksi Jucci on yrittäjä ja toimii personal trainerina omassa Juicy Hell Fitness -yrityksessä. Linkin löytät tästä: https://www.facebook.com/JuicyHellFitness/