Rosanna Kulju | AlonaTV

Tässä jaksossa vieraanani on vuoden 2015 Miss Helsinki, Rosanna Kulju.

Olen seurannut valloittavan positiivista ja ihastuttavaa Rosannaa jo pitkään sosiaalisen median kautta ja ensimmäisen kerran tapasin hänet viime kesänä. Olen tavannut hänet nyt muutamaan otteeseen ja ihanan ja aurinkoisen Rosannan energinen ja ystävällinen persoona on ollut kerta kerran jälkeen suorastaan käsinkosketeltava. Ei ole montaa ihmistä, kenen seurassa tulen aina hyvälle tuulelle, mutta Rosanna osaa tehdä sen aina.

Rosanna on ollut yrittäjänä nyt viimeiset kolme vuotta ja nyt hän on ostamassa Martina Aitolehdeltä Miss Helsinki-kilpailua, jossa hän itse kisasi muutama vuosi sitten.

Kun Rosanna kruunattiin Miss Helsingiksi vuonna 2015, hän joutui todella pahaan mediaryöpytykseen. Nuorta naista haukuttiin kisojen rumimmaksi voittajaksi ja tämä oli erittäin raastava, mutta myös kasvattava kokemus.

Jaksossa Rosanna kertoo tarinana siitä, miten hän on päätynyt missistä koko kisan omistajaksi ja mitä suunnitelmia hänellä on tulevien vuosien varalle. Ehkä joku päivä vielä pääsemme kurkistamaan itse Kuljun kartanoon.

Tämän ohjelman tarjosi:
Disturb Clothing

Home: www.alonatv.com
Facebook: www.facebook.com/Alonakuusisto/
Instagram:  alonakuusisto
Snapchat: alonakuusisto