Miss Plus Size Marjaana Lehtinen | AlonaTV

Tässä jaksossa vieraanani on ihana Marjaana Lehtinen. Marjaana on Suomen ensimmäinen Miss Plus Size -voittaja! 

Koko lapsuuden ajan häntä oli haukuttu läskiksi ja nyt kun hän voitti Miss Plus Size 2017 -kisan, häntä haukuttiin liian laihaksi.
Miten tähän nyt suhtautua -eikö me olla koskaan sopivia mihinkään muottiin? 

Kuva:  Niina Stolt

Jos olet ylipainoinen, sinua haukutaan läskiksi. Jos päätät hyväksyä itsesi sellaisena kun olet ja käytät erilaisuuttasi eduksesi, saat taas kuulla kunniasi. Marjaana oli kisassa hoikimmasta päästä ja siksi saikin kuulla, että "tottakai laihin voitti" ja, että hän on liian pieni kisaan.

Nyt kun hän on mukana #erilaisetesikuvat kamppanjassa yhdessä Fitnesmalli finalistin Anni Valliuksen ja Miss Helsinki Sephora Lindsayn kanssa, moititaan häntä siitä, että Marjaana yrittää kannustaa nuoria olemaan lihavia. 

Marjaana on tehnyt hurjan työn viimesten vuosien aikana -hän on laihduttanut 80 kiloa! Se on yhden ihmisen verran! Mielestäni jos jollain on oikeutta puhua ja olla positiivisen kehon esikuvana, niin se on meidän Miss Plus Size 2017!

Tästä asiasta keskustelemme haastattelussa ja Marjaana kertoo myös mikä sai hänet ensin lihomaan 160 kiloon asti ja miten hän lahdutti hurjat 80 kiloa.