Mika & Jukka Nyyssölä | AlonaTV

Tässä jaksossa vieraanani ovat kehonrakentaja veljekset Mika ja Jukka Nyyssölä. Mika on varmasti jo entuudestaan tuttu monelle AlonaTV:n katsojalle, sillä hän on ollut vieraanani useitakin kertoja.
Mika on kisannut kehonrakennuksessa jo vuosia ja hän on mm. voittanut Arnold Classic Europe kisat.

Mikan pikkuveli Jukka on tähän mennessä kilpaillut kehonrakennuksessa kerran, voittaen hienosti kultaa Fitness Expo -tapahtumassa. Vaikka Jukka on kilpaillut vasta kerran, on hän kuitenkin tuttu kasvo lajin parissa mm. perustamansa Penkkipunnerrus.fi sivuston kautta.

Tällä kertaa halusin jututtaa veljeksiä yhdessä ja udella heidän menestyksen salaisuuksia. He ovat molemmat hyvin puheliaita ja hauskoja herrasmiehiä, joten jaksoa katsoessa ei naurulta voi välttyä, varsinkin kun jakson aikana joimme "muutaman" lasin punaviiniä...
 

Oli erittäin mukava päästä keskustelemaan veljesten kanssa heidän urasta, lapsuudesta, työstä, kehonrakennuksesta ja kaikesta maan ja taivaan välillä. Tämän lisäksi keskustelimme myös paljon kohua herättäneestä Muodonmuutoksia dokumentista, joka sai aikaan myös mielenkiintoisen keskustelun meidän välillä.

Jaksossa arvomme myös Mika Nyyssölän "Giant killerin tarina ja treeniopas" uutuuskirjan. Arvonta tapahtuu AlonaTV:n facebook sivulla.

Pidemmittä puheitta itse jaksoon!

Muistakaa hyvät katsojat tykätä meidän Facebook sivua ja tilata meidän Youtube -kanava sekä tietenkin antaa palautetta jaksoista! Kiitos!

Facebook: https://www.facebook.com/Alonakuusisto/
Instagram: alonakuusisto
Snapchat: alonakuusisto