Mari Valosaari | AlonaTV

Sain kunnian vierailla Mari Valosaaren ihanassa kodissa, Nummelassa. Haastattelin Maria ohjelmaani, mutta sen lisäksi pääsin seuraaman minkälaista arkea hän viettää yrittäjänä, vaimona ja äitinä. Fitnessurheilu taustasta tunnetulla Marilla ei hommat lopu kesken, sillä hänellä on myös neljä hevosta, joiden hoitamiseen menee monta tuntia joka päivä.

Haastattelussa Mari kertoo mm. miten hän saa tasapainotettua kiireisen arjen mm. työn, lasten ja hevosten parissa, ja vieläkö hänet nähdään kilpailemassa fitness -kisoissa.

Keskustelimme Marin kanssa myös paljon kohua herättäneestä Muodonmuutoksia dokumentista. Mari ei voi samaistua dokumentin tai sen päähenkilöiden esittämiin väitteisiin yhtään, vaan päinvastoin hän on täysin erimieltä siitä, minkälainen laji Fitnessurheilu todellisuudessa on.

Jaksoa editoidessa, huomasin miten paljon meillä oli samanlaisia eleitä ja innostuimme samoista aiheista. Tässä hauska kuvakollaasi kohdista, joissa olemma täysin samanlaisissa asennoissa. Paljon ollaan siis maailmaa paranneltu tässä jaksossa. Samanlaisia kuvia olisin saanut koko jaksolta enemmänkin mutta tässä nyt "muutama".

AlonaTV Facebook -sivulla arvotan Mari Valosaaren Fitness elämäntavaksi -kirja! Osallistu arvontaan tästä.

TÄMÄN OHJELMAN SINULLE TARJOSI

Fitnesstukku
Disturb

Facebook: AlonaTV
Instagram: alonakuusisto
Snapchat: alonakuusisto