#KAUNISMINÄ | AlonaTV

 
 

Haastarttelin muutama kuukausi sitten fitnessmalli finalistejä Anni Valliusta ja Nina Väisästä. Siinä jaksossa me lupasimme kuvaa jakson jossa olemme rehellisesti sitä mitä me ollaan somen ja kulissien takana. 

Valitettavasti Nina ei päässyt mukaan, joten Anni otti mukaansa Elina Leskisen, kenen kanssaan hän on perustanut #kaunisminä projektin.

Elina on myös #erilaisetesikuvat jäsen, johon myös minut pyydettiin mukaan tämän kuvauksen jälkeen. Mikä on #erilaisetesikuvat ? Voit lukea siitä tästä linkistä.

Kauniminä projektista voit lukea lisää mm. Iltalehden artikkelista tästä.

Tässä jaksossa otamme todella rennosti, syöden herkkuja ja juoden skumppaa. Meillä on kaikilla asuina vaatteet, joita me käytetään kotona eniten. Eli, niin sanotut "pieruverkkarit" ja villasukat olivat tämän jakson asuvalinta. 

Moni usein näyttää somessa vain ne parhaat puolet itsestään. Aina meikattuna ja viimeisen päälle laitettuna ja tämä aiheuttaa harhakuvia varsinkin nuorille, jotka seuraavaat tälläisiä suosittuja mediapersoonia.

Totuus on kuitenkin se, että jokaisella meistä on ne meidän omat "pieruverkkarit", syömme välillä roskaruokaa, eikä kukaan ole aina viimeisen päälle taitettu.

Tätä jaksoa oli äärettömän hauska kuvata ja toivottavasti nautitte tästä yhtä paljon kuin me!

 

Facebook: https://www.facebook.com/Alonakuusisto/

Instagram:
@alonakuusisto
@avatraining
@elinaadasofia
@erilaisetesikvuat

Snapchat: alonakuusisto