Jonna Nygren-Jäntti | AlonaTV

Tässä jaksossa bikini fitness SM-kisat voittanut Jonna Nygren-Jäntti kertoo avoimesti miten hän pääsi eroon huumeriippuvuudesta ja miten hänestä tuli menestynyt kilpaurheilija.

Yhdeksän vuotta kuivilla ollut Jonna istuu vieressäni ja katsomme yhdessä pöytää joka on täynnä hänen pokaaleja fitness kisoista, joita hän on viime vuosina voittanut, suomenmestaruus mukaan lukien. 

Jonna muutti yksin Helsinkiin 16-vuotiaana jolloin hänen biletys lähti vauhdilla käyntiin. Jonnan siirtyi nopeasti alkoholista vahvempiin päihteisiin joka vei nuoren naisen mukanaan vuosiksi. 

Jonna yritti päästä kuiville monta kertaa, mutta vaikka ihminen itse haluaisi lopettaa, se on vaikeampaa kuin moni osaa edes kuvitella kun kyseessä ovat aineet jotka aiheuttavat vakavia fyysisiä riippuvuuksia. 

Jonna on erittäin voimakastahtoinen ja päättäväinen nainen joka mahdollisti hänen raitistumisen. Hän päätti tehdä asialle lopun ja hakeutui hoitoon itse. Jonna on ollut kuivilla nyt yhdeksän vuotta ja hän on tänäpäivänä menestynyt kilpaurheilija.

Helppoa tämä ei missään nimessä ollut ja Jonna kertookin haastattelussa kaiken, toivoen, että hänen tarina voisi auttaa myös muita. 

Meidän ongelmat vaihtelevat mutta kaikilla meillä on niitä. Jonna on kuitenkin elävä esimerkki siitä, että oli tilanne miten paha tahansa, SINÄ voit asian muuttaa ja voit selvitä!

Katso haastattelu tästä. Jaa jaksoa myös ystävillesi, sillä koskaan ei tiedä kuva kärsii ja kenelle tästä voisi olla apua.  Jätä myös kommenttia, vaikka kyseessä on vakava asia on siitä kyvä pystyä puhumaan.