Fitnessmalli 2017 -kilpailijat Anni Vallius & Nina Väisänen | AlonaTV

Fitnessmalli 2017 kilpailu on parhaillaan käynnissä ja tänä vuonna kilpailussa nähdäänkin uudistunut konsepti. Emmi Lehtomaa ja Nina Sarjolahti ovat kilpailun uusia vetäjiä ja he päättivät uudistaa kisan konseptia niin, että kilpailuun voi tänä vuonna hakea kuka vain iästä, painosta ja ulkonäöstä riippumatta. Emmi ja Nina kertovat muutoksessa tässä AlonaTV -haastattelussa. Linkki haastatteluun löytyy TÄSTÄ.

Voittajaksi ei haeta tiettyyn muottiin sopivaa naista vaan nyt haetaan positiivistä some/mediapersoonaa. Emmi ja Nina pitävätkin kisan aikana erilaisia pieniä skaboja finalisteille ja yhden Instagram -kisan voittajat pääsivätkin AlonaTV -haastatteluun.

Tässä jaksossa vieraana nähdään siis Fitnessmalli 2017 -kisan kaksi vanhinta kilpailijaa, Anni Vallius ja Nina Väisänen. Naiset kertovat mm. minkälaista on kilpailla kolmekymppisinä 19 -vuotiaiden kanssa. Nina Väisänen on myös porukan ainoa äiti.

Fitnessmalli kisa on aikaisemmin ollut hyvin vartalokeskeinen ja vaikka kriteerit ovat nyt muuttuneet sai Anni Vallius kuulla kritiikkiä hänen ulkonäöstään -Hän on komentoijien mielestä "liian normaalikokoinen".

Anni ei jäänyt tuleen makaamaan, vaan päätti kääntää asian omaksi voitoksi. Hän otti yhteyttä Miss Helsinki 2017 Sephora Lindsayhin ja Miss Plus Size 2017 -voittajaan Marjaana Lehtiseen ja yhdessä he kehittivät #erilaisetesikuvat kamppanjan.

Kun keskustelimme Annin ja Ninan kanssa nykyajan nuorten somettamisesta, runsaasta meikkaamisesta ja vääränlaisten illuusioiden kehittämisesta, päädyimme muistelemaan minkälaista meidän nuoruudessa oli. Päätimme sitten pienessä muistelon huumassa, että kuvaamme pian toisen jakson, jossa olemme mm. kaikki ilman meikkiä, puemme päälle vaatteet joita meidän nuoruudessa käytettiin, syödään roskaruokaa vähät välittämättä kaloreista ja kerromme minkälaista oli silloin "ennen vanhaa" kun me olimme nuoria!

Tämä jakso oli loistava, mutta odotan enemmän kuin innolla seuraavan jakson kuvaamista!!