Essi Kivitie | Rautanaisia | AlonaTV

Tässä Rautanaisia -jaksossa vieraana on uranuurtaja Essi Kivitie.

Kun kuulin, että Rähinä Records:n toimitusjohta on nainen, halusin heti kutsua hänet vieraaksi Rautanaisia ohjelmaani. Mielestäni on jo sanomattakin selvää, että jos Rähinä Recods:n kaltaista yritystä johtaa nainen, on hänessä pakko olla vahvaa luonetta, asenne kohdillaan, tietotaitoa ja rehellisesti sanottuna ”munaa”.
Vaikka Rautanaisia -jaksossa nähdään esimerkillisiä ja vahvoja naisia, ei tässä silti miehiä syrjitä ja siksi voin hyvin sanoa, että jollakin naisella on ”munaa” vai mitä mieltä olette?

Jos jollekkin katsojille Rähinä Records ei ole tuttu, niin varmasti seuraavat Rähinä Records:n artistit ovat kaikille tuttuja -Elastinen, Uniikki, Brädi, Iso H, Fintelligens, Spekti, Nelli Matula, Ike ja paljon muita.

Tässä jaksossa Essi kertoo miten hän päätyi Rähinä Recods:n toimitusjohtajksi, miten hän yritystä johtaa, miten hän kehittää itseään, mitä tavoitteita hänellä on, mitä haasteita hänen työssään on ja paljon muuta.

Hänen nuoruuden toiveammatti oli kapellimestari, vapaa taiteilija ja tuomari. Opiskeluaikoina Essi kiinnostui tv- ja elokuvamaailmasta ja hän aloittikin opiskelun ohella työskentelyn tuotantoyhtiössä. Hän tiesi jo nuorena oppivansa parhaiten työnkautta. ”Opiskelu yksinään olisi ollut suuri virhe kohdallani” sanoo Essi haastattelussa. Vuosien uurastus ja jatkuva itsensä kehittäminen johti hänet musiikki busineksen pariin, jossa hän on tänäpäivänä esimerkillinen johtaja.

Tästä haastattelusta Essiltä saa erinomaisia vinkkeja ja oivalluksia siitä miten jokainen meistä voi toteuttaa itseään omassa elämässä, olit sitten yrittäjä, työntekijä tai opiskelija.