Edgar ”Mr. Good-looking” Zindoga | AlonaTV

AlonaTV:ssä on tällä kertaa vieraanani Edgar Zindoga, joka on tutustuttanut monet suomalaiset telinevoimistelun serkkuun, street workoutiin. Street workout on ulkona harjoitettavaa kehonpainoharjoittelua ja lajin perusajatus on maailman olevan yksi iso kuntosali. Treenaamista voi harrastaa missä tahansa ja koska tahansa. Edgar on lajin kisoissa maailmanlaajuisesti pärjännyt kilpailija sekä valmentaja ja hän kuluu Barstarzz Finland-ryhmään. Barstarzz on USA:sta lähtöisin oleva ryhmä, joka keskittyy freestyle calisthenics-lajin tietoisuuden levittämiseen, sen ympärille kehittyvien yhteisöjen kehittämiseen, toiminnalliseen voimaharjoitteluun sekä luonnolliseen ravintoon.

Edgar oli menneisyydessään lahjakas jalkapalloilija ja hänen unelmanaan oli ura jalkapalloilun parissa. Vakava loukkaantuminen ja polvien pettäminen pakotti Edgarin kuitenkin lopettamaan lajin ja hylkäämään haaveensa olla seuraava David Beckham. Loukkaantumisen jälkeen elämä tuntui päämäärättömältä ja mies riittämättömältä, mikä masensi Edgaria. Kuinka ollakaan, hän sai itsensä kuitenkin salille. Tästä alkoi matka, joka vei miehen kehonpainoharjoittelun pariin ja asiasta innostuneena Edgar lopulta löysi street workoutin. Hän koki lajin omakseen ja menestys oli kulman takana.

Mister Good-looking nimestään huolimatta Edgar on nöyrä ja erittäin lähestyttävä ja positiivinen kaveri. Miehen sydämellisyydestä lajiaan kohtaa kertoo jo monet globaalisti hattuun kerätyt sulat. Hyppääpä tekemään yhden käden leuanvetoja tangossa samalla kun sukellat AlonaTV:n mukaan matkalle valloittavan Edgar Zindogan elämäntarinaan!