Stunt-näyttelijä ja elokuvaohjaaja Ramin Sohrab | AlonaTV

Ramin Sohrab on Suomen Iranilainen elokuvaohjaaja ja näyttelijä. Ramin on harrastanut kamppailua neljä vuotiaasta asti ja hän on vuosien varrella kehittänyt kamppailutaitojaan jopa Kiinassa asti. Hän on uskomattoman lahjakas ja taitava -hän voi mm. tehdä kahdeksan potkua yhden back-flipin aikana. Juosta kahdeksan askelta seinää pitkin, hypätä 15. kyyryssä olevan ihmisen yli ja paljon muuta.

Elokuvaohjaamisen lisäksi hän toimii myös stunt-näyttelijänä ja ohjaajana haastavissa toimintaelokuvissa ja tv-ohjelmissa. Hän on ollut mukana mm seuraavissa tuotannoissa: Tuntematon sotilas, Tappajan näköinen mies, Duudsonit tuli taloon, Talent, Layers of lies, Deadliest warrior ja paljon muita.

 

Ramin Sohrabin uusin tuotanto on minielokuva nimeltään Viulu.
Viulu on hurjaan toimintatykitykseen huipentuva kertomus vuosikertasoittimesta, jonka arvo oikealle omistajalleen on monin verroin suurempi kuin venäläiset ja supisuomalaiset gangsterit osaavat olettaa. Hyvässä vauhdissa olevilla pitkillä elokuvahankkeillaan kansainvälistä huomiota jo herättänyt Ramin Sohrab osoittaa oman ohjauksensa pääosassa olevansa todella kova luu Suomen neitseellisellä martial arts -elokuvakentällä.
Viulu maailmanensi-ilta esitetään Night Vision Filmi Festivaaleilla 20.04.2017 klo:19.00

Liput ensi-iltaan voit ostaa tästä tästä: http://www.nightvisions.info/wp/en/liput/
To 20.04.2017 19:00 - 20:40 Savoy


AlonaTV Facebook -sivulla arvotaan kaksi lippua Viulu maailmanensi-iltaan!
Tägää vain kaverisi kenen kanssa haluaisit mukaan ensi-iltaan ja voit voittaa kaksi lippua sinulle ja ystävällesi. Allekirjoittanut on myös paikalla.