Vieraana Suomen Sporttisimman Youtube -kanavan perustajat Joonas Haapasaari ja Joosua Visuri | AlonaTV

AlonaTV -jaksossa vieraana Ristiote Youtube -kanavan perustaneet Joonas Haapasaari ja Joosua Visuri.

Joonas ja Joosua "Jope" perustivat Ristiote nimisen Youtube -kanavan puolivuotta sitten ja ovat saaneet jo yli 14 000 tilaajaa kanavalleen ja satoja tuhansia katselukertoja! Kanavaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.

 

Ristiote on hauska, informatiivinen ja katsojia motivoiva sporttikanava. Jopen ja Joonaksen tavoitteena on saada mahdollisimman moni katsoja kokeilemaan videoilla nähtäviä vinkkejä, mm hauskojen ja liikunnallisten pelien kautta. Tässä linkki jaksoon jossa suositut tubettajat Justimusfilssitä pelasivat ristinollaa Ristiotteen kanssa. Katso jakso TÄSTÄ.

 

Tässä jaksossa pistin pojat pelaamaan hauskaa Speak Out -peliä. Naurulta ei voinut välttyä, ei sitten millään!

Katso koko jakso alla olevasta videosta. Jos video ei näy, pääset jaksoon TÄSTÄ.