Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen | Rautanaisia | AlonaTV

Tässä Rautanaisia -jaksossa nähdään upea kauneuden suurlähettiläs Raili Hulkkonen.

Nuorena tyttönä Raili sai jo toiselle varatun työpaikan kauneus hoitolasta “hyvien käsiensä” ansiosta. Raili erottui joukosta pian ahkeruutensa, tyylitajunsa ja intohimonsa ansiosta ja hänestä tuli ensimmäisiä ammattimeikkaajia suomessa.

Raili on tunnettu lukuisien huippuartistien meikkaajana kuten Aira Samulin, Tellervo Koivisto, Paula Koivuniemi, Katri Helena, Janna Hurmerinta, Kaija Koo ja paljon muita.

Raili on ollut myös Tanssii tähtien kanssa ja Vain elämää sarjojen vakiomeikkaaja ensimmäisistä tuotantokausista alkaen.

Lehtien muotijuttujen sekä huippuartistien lisäksi Railin sydäntä lähellä on tavalliset suomalaiset naiset ja hänet on nähty usein tavarataloissa jakamassa vinkkejä naisasiakkaille.

Raili valmistui vuonna 1965 kosmetologigsi ja uskalsi jäädä freelanceriksi vasta vuonna 1983, ensin toimittua myymäläpäälikkönä. “Pelkäsin riittääkö minulle töitä”

Raili on tänäpäivänä 71 vuotias ja jatkaa edelleen työntekoa ahkerasti. Edes rintasyöpä ei pysäyttänyt häntä vaan hän jatkoi työskentelyä jopa hoitojen ajan.
“Ei sen kanssa jäädä paikoilleen makaamaan -positiivinen asenne auttaa paljon”

Sain kunnian istua Railin meikattavaksi ennen haastattelua -upeimmat kulmat mitä minulla on koskaan ollut!

Sain kunnian istua Railin meikattavaksi ennen haastattelua -upeimmat kulmat mitä minulla on koskaan ollut!

Katso upean Raili Hulkkosen inspiroiva haastattelu tästä.

Kuvia Railin Puuterihuoneesta