Ritva "Kike" Elomaa | Rautanaisia | AlonaTV

 

Tässä Rautanaisia jaksossa vieraana nähdään entinen kehonrakentaja ja tänä päivänä kansanedustajana toimiva Kike Elomaa.

Kike on ainoa Suomalainen joka on voittanut kehonrakennuksen Ms.Olympia kultaa ja on päässyt kehonrakennuksen Hall Of Fameen vuonna 2001. Kike on myös voittanut kehonrakennuksen Euroopan mestaruuden, epävirallisen SM-kilpailun ja World Games -kilpailun.

"Pitkän suhteemme aikana on tullut vastaan todella ikäviäkin asioita, mutta tunneside välillämme on niin vahva, ettemme ole kuitenkaan halunneet luovuttaa"

Haastattelussa Kike kertoo avoimesti mikä on heidän pitkän liiton salaisuus, miten he ovat selvinneet vaikeista ajoista ja onko rakkaus heidän välillään oikeasti säilynyt 38 vuoden aikana.

Kike on erittäin viisas ja vahva nainen jonka haluan ehdottomasti vieraakseni uudestaan, jotta pääsen kuuntelemaan hänen kertomuksia.  Suosittelen kaikkia katsomaan tämän jakson, takaan ettet tule pettymään!
 

 

Haastattelussa päällä Rääkki Clothing paita. 

Jos tykkäät AlonaTV -jaksoista ja haluat tukea toimintaa, voit tilata lisäravinteita, vaatteita, vitaminneja ja paljon muita laadukkaita tuotteita Fitnesstukku.fi verkkokaupasta. Kiitos kaikille katsojille!