Ike ⎜AlonaTV

Tässä AlonaTV jaksossa vieraana on laulaja Ike. Ike on monelle tuttu Voice of Finland ohjelmasta, jossa hän ylsi kolmen parhaan joukkoon Elastisen joukkueessa. Voice of Finlandin jälkeen Ike on tehnyt kovasti töitä uransa eteen ja saikin sopimuksen Rähinä recordsin kanssa 2016 vuoden alussa.

Ike on featannut mm. Uniikin "Naiseni mun" kappaleella ja Prinssi Jusufin "Prinssille morsian" kappaleella. Viimeisen kolmen vuoden aikana Ike on myös keikkailut Jontte Valosaaren kanssa sekä keskittynyt oman musiikin tuottamiseen. Viime viikolla hän julkaisi uuden sinkkunsa nimeltä "Dirty" vain muutama kuukausi esikoissinkun "Kaikki sanat" kappaleen jälkeen.

Haastattelussa Ike kertoo mitä Voice of Finland ohjelman jälkeen tapahtui, mistä hänen kappaleet "Dirty" ja "kaikki sanat" kertovat ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia hänellä on.

Iken erittäin mielenkiintoisen ja koskettavan tarinan pääset katsomaan tästä.

Muista käydä tilaamassa AlonaTV:n youtube kanava jotta näet uusimmat jaksot ensimmäisenä!
Tilaukseen vaaditaan vain yksi klikkaus ja sen pääset tekemään tästä.