Sini Ariell⎢AlonaTV

Tässä jaksossa, kuulette uskomattoman koskettavan elämäntarinan rankasta, vuosia kestäneestä fyysisestä ja henkisestä kiusaamisesta. Tämä nainen on tänä päivänä erittäin vahva ja itsevarma! Hän on tatuointiartisti sekä kansainvälinen pin-up -malli Sini Ariell!

Suosittelen kaikkia vanhempia katsomaan tämän jakson ja sen jälkeen, keskustelemaan lapsiensa kanssa siitä, mitä kiusaaminen voi toiselle aiheuttaa.

Sinin kohdalla, kiusaaminen alkoi jo 5.luokalla ja jatkui vuosia. Lapset on lapsia, mutta lapsi voi olla hyvin raaka ”eläin” joka iskee heikkoihin yksilöihin. Kiusaajan teot ja sanat, jäävät syvästi kiusatun mieleen, eikä niitä unohda koskaan. Sini on antanut kiusaajilleen anteeksi, mutta kantaa edelleen raskasta ja synkkää ”koulureppua” selässään, jossa ikävät muistot pysyvät ikuisesti.

Sini kertoo avoimesti kuinka hän selvisi rankoista, jopa itsemurhayritykseen ja pitkään masennukseen johtaneista kokemuksistaan.