Piia Pajunen⎢AlonaTV

Tämän kertainen vieraani on oikea Superwoman! Piia Pajunen kilpaili cheerleadingin parissa kymmenen vuoden ajan, jonka jälkeen hän siirtyi fitneksen pariin. Piia on voittanut jo lukuisia kisoja vaikka hänen Fitness ura on vasta alkanut. Mikä tekee Piiasta ainutlaatuisen on hänen asenne. Hän käy täyspäiväisesti töissä ja opiskelee samanaikaisesti.

Loukkaantumisista huolimatta Piia ei ole koskaan luovuttanut. Cheerleadingin aikana hän loukkasi jalkansa pahasti ja hän ei voinut liikkua kuukausiin. Piia sulkeutui kotiinsa ja oli menettää toivonsa mutta hänen vahva luonne ei antanut periksi. Hän selvisi erittäin vaikeasta ajasta ja palasi takaisin urheilun pariin.

Kun me istumme katsomossa ja näemme Piian kaltaisen urheilijan palkintokorokkeella, käsi ylhäällä voiton merkiksi, emme näe mitä onnen kyyneleiden takaa löytyy. Mitä kaikkea urheilija on sen voiton eteen tehnyt. Mitä hän on joutunut kokemaan.

Piian tarina on kuulemisen arvoinen ja lupaan, että hänen tarina motivoi ja koskettaa jokaista kuulijaa.